Υπηρεσίες


  • 01.Ξηρά Δόμηση

  • 02.New Matt

  • 03.Θερμοπρόσοψη

Ξηρά Δόμηση

Η ξηρά δόμηση είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα δόμησης καθώς προσφέρει αρχιτεκτονική ελευθερία και μια νέα διάσταση στο σχεδιασμό χώρων.

Τα συστήματα ξηράς δόμησης ενδείκνυνται σε όλους τους χώρους και βρίσκουν εφαρμογή σε κατασκευές με αυξημένες απαιτήσεις ως προς το σχεδιασμό, τις φυσικές ιδιότητες των κτηρίων και την αισθητική.

Διακρίνονται για τη γρήγορη και ελαφριά κατασκευή τους, την υψηλή ηχομόνωση και την οικονομικότητα τους. Αποτελεί μια σύγχρονη τεχνολογία στο πεδίο των κατασκευών, η οποία σταδιακά αντικαθιστά τη δόμηση με βαριά διαχωριστικά και οροφές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

New Matt

Θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας με τρόπο πρωτοποριακό;
Θέλετε να παίξετε με τα χρώματα;

Η εταιρία SIAMATRAS με την 35ετή δύναμη της πείρας στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έχει φέρνει στην Ελλάδα εδώ και 14 χρόνια τις Γαλλικές ελαστικές οροφές NEWMAT.

Είμαστε δίπλα σας από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση και θα προτείνουμε πολλά συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Οι πολυάριθμες επιλογές NEWMAT για χρώματα και τελειώματα, προφίλ και συστήματα ανάρτησης θα σας δώσουν απεριόριστες επιλογές από τις οποίες η NEWMAT θα προσαρμόσει λύσεις για τις προδιαγραφές σας. Ακολουθούν μερικές από τις επιλογές σας.

Θερμοπρόσοψη

Σήμερα η μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας στις κατοικίες γίνεται αναγκαία τόσο για λόγους περιβαλλοντολογικούς όσο και για τον περιορισμό των εξόδων, δεδομένης της μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης των νοικοκυριών. Η εξωτερική θερμομόνωση των κτιρίων αποτελεί βασικό παράγοντα στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας δεδομένου ότι μπορεί να εξοικονομοιθεί μέχρι και το 50% του κόστους λειτουργίας της θέρμανσης.