Προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα, οι ελαστικές μεμβράνες σε οροφές και τοίχους χρησιμοποιούνται σήμερα και ως πλήρη διακοσμητικά στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εσωτερική αρχιτεκτονική. Δημιουργικές βελτιώσεις, ανοίγουν απεριόριστες δυνατότητες για διαμόρφωση ενός χώρου σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του ατόμου.

Με τη μεμβράνη PVC, την κύρια σειρά προϊόντων των ελαστικών οροφών και τοίχων NEWMAT, η NEW / CLASSIC έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να δώσει ζωή στα έργα σας γρήγορα και εύκολα. Από μια απλή επίπεδη μεμβράνη σε μια καμπύλη ή μια τρισδιάστατη, η NEW / CLASSIC προσαρμόζεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε χώρου, για αποτέλεσμα που είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προσδοκίες σας.

Η NEW CLASSIC δημιουργεί μια αίσθηση όγκου, δημιουργώντας μια μοναδική και αρμονική ατμόσφαιρα στο χώρο. Διαθέτει 174 χρώματα και 9 τελειώματα. Τα προϊόντα NEWMAT που μπορούν εύκολα να καθαριστούν, είναι ανθεκτικά, αδιάβροχα, αεροστεγή και μη εύφλεκτα χαρακτηριστικά τα οποία δίνουν εξαιρετική μακροζωία.