Εταιρική Παρουσίαση

Η εταιρεία ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν από 35 χρόνια. Από το ξεκίνημά της ανέλαβε σειρά σημαντικών έργων τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον Δημόσιο τομέα. Με αυτό τον τρόπο εδραίωσε την παρουσία της στην διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Με το πέρασμα των χρόνων συσσωρεύτηκε εμπειρία και αποκτήθηκε η απαραίτητη τεχνογνωσία για την ανάληψη και διεκπεραίωση ευρέος φάσματος έργων και δραστηριοτήτων.
Με εφόδια τη συνέπεια, την άψογη εξυπηρέτηση και την υψηλή ποιότητα των υλικών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες στις ανάγκες κάθε χώρου, αλλά και στις επιθυμίες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Παραμένοντας πιστοί και σταθεροί στις αξίες μας, επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και τελειοποίηση των υπηρεσιών μας, με σκοπό να μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται από 11 καταξιωμένα στελέχη και πολυάριθμο τεχνικό προσωπικό Σε συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς –αρχιτέκτονες –διακοσμητές προσφέρουμε τη μεγαλύτερη εγγύηση για κάθε προσωπική και επαγγελματική δημιουργία. Έχοντας βασικές αρχές μας την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ομαδικότητα, τη σκληρά και ποιοτική δουλειά και το σεβασμό προς τον πελάτη μας μπορούμε να διατηρούμε την εικόνα που έχουμε διαμορφώσει εδώ και δεκαετίες.

Dimitrios Siamatras

Chairman

Ioannis Siamatras

CEO

Dimitris Tsiridis

Managing Director

Vangelis Athanasiadis

Logistics - Distribution Manager

Alexandra Ethimiadou

Project Manager

Lemonia Karra

Executive Accountant

Ioannis Vassiliadis

Technical Support Supervisor

Stelios Sergiou

Technical Support Supervisor

Theodoros Siamatras

Civil Engineer

Giorgos Avramidis

Technical Support Supervisor

Katerina Siamatras

Public Relations

Οι Εγκαταστάσεις μας

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη στο 5,5χλμ Θεσσαλονίκης Λαγκαδά ασκείται ο διοικητικός έλεγχος και η ροή του προγράμματος των έργων. Στο χώρο μας στεγάζονται

  • Τα γραφεία διοικήσεως
  • Το λογιστήριο
  • Η κεντρική αποθήκη
  • Το κέντρο διανομής υλικών κατασκευής
  • Εργαστήριο παραγωγής γύψινων
  • Βοηθητικοί χώροι : αποδυτήρια- ιατρείο κουζίνα